Jongen met rode trui

Over ons


In 2009 is praktijk DENK en GROEI ontstaan vanuit vragen bij scholen en gezinnen die hulp zochten bij de begeleiding van kinderen. Na 30 jaar basisonderwijs-ervaring ben ik me gaan inzetten om zowel volwassenen als kinderen te stimuleren in hun leerontwikkeling. Als gecertificeerd MISC-begeleider en D.A.-assessor sluit ik aan bij de aanwezige individuele krachten en sterke kwaliteiten, en weet iemand te enthousiasmeren om tot groei te komen.

Sinds 2014 is een nieuw initiatief 'Rakkers van Roekes' groepsbegeleiding toegevoegd voor kinderen (met een beperking) om vriendschappen te sluiten en te onderhouden. In een kleine vertrouwde groep delen de Rakkers wekelijks avonturen met elkaar.

Vanaf 2017 wordt 'Groeien in Denken' aangeboden om aan de hand van een dynamisch onderzoek te kijken naar de leermogelijkheden van een kind. Mijn jarenlange ervaring heeft mij doen inzien dat er altijd leermogelijkheden zijn. De kunst is om deze mogelijkheden aan te boren. Middels interactieve testen heb ik me erin gespecialiseerd die leermogelijkheden te vinden.

Meer over deze aanpak... kijk op stibco.nl

"Schep hoge verwachtingen
en streef het onmogelijke na
om op het mogelijke uit te komen"


Contact